EnglezaOnline.ro - cele mai bune cursuri de engleza online
Cautare in dictionarul de contabilitate (numai pentru abonati)
    Englez-Roman  Roman-Englez
    EN:            Dialogues    Narrations    Pronunciation practice    Useful phrases    Questions and Answers    Online tests    Role-play   
    EN+RO:   Dialoguri      Naratiuni      Exercitii de pronuntie      Fraze utile      Intrebari si raspunsuri      Teste      Toate resursele   


   Engleza online
Adauga la favorite    

Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic - download program REVISAL

1. Registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL)
(Informatii privind programul de generare a fisierelor si modalitatea de transmitere a acestora catre ITM)
Aceasta pagina a fost actualizata pe data de 8 februarie 2010

Actualizarea codurilor COR in program
In urma modificarilor survenite in Clasificarea Ocupatiilor din Romania (nomenclatorul COR), programul ReviSal (pentru Registrul Electronic de Evidenta a Salariatilor) trebuie adus la zi prin instalarea urmatoarelor fisiere:
- 05 februarie 2010: patch ReviSal.KB.206.005.msi (instructiuni de instalare si de utilizare).
- 09 iunie 2009: patch ReviSal.KB.206.004.msi (instructiuni de instalare).

Noutati privind inregistrarea contractelor de munca:
Conform Hotararii nr. 37 din 15 ianuarie 2010 pentru modificarea si completarea HG 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, publicata in M.Of. 45/20 ianuarie 2010, inregistrarea contractelor individuale de munca in registru trebuie efectuata cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza, respectiv la data incetarii contractului individual de munca al acestuia. H.37/2010 modifica si cuantumul amenzilor pentru contraventiile prevazute in HG 161/2006.

Nota privind patchul CAEN 2008 (pentru download vezi mai jos)
Patchul are rolul de a actualiza programul REviSal, deci REvisal 2.06 trebuie sa fie deja instalat pe calculator inainte de a instala patchul.
Dupa instalarea patchului veti putea adauga numai angajatori cu codul CAEN conform nomenclatorului CAEN Rev. 2 (valabil de la 01.01.2008). Angajatorii deja introdusi raman cu codul CAEN vechi pana la preschimbarea certificatului de inmatriculare. Dupa ce isi schimba certificatul de inmatriculare (si se muta pe CAEN 2008) puteti opera modificarea in REviSal din butonul Detalii Angajator, respectiv Actualizare Informatii. Nu uitati sa introduceti data de la care sunt valabile noile informatii

In conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern nr. 161/2006 cu completarile si modificarile ulterioare, cu incepere de la data de 31 decembrie 2006, fiecare angajator are obligatia sa infiinteze un registru general de evidenta a salariatilor in format electronic si sa-l transmita la ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) in raza teritoriala a caruia isi are sediul (sau domiciliul).

Acest registru electronic poate fi completat de catre angajatori fie cu un program gratuit numit REVISAL, produs de Inspectia Muncii, si care poate fi descarcat direct de pe serverul ITM folosind linkurile de mai jos, fie cu aplicatii informatice proprii ale angajatorului pentru gestiunea datelor aferente registrului general de evidenta a salariatilor; in cel de-al doilea caz, angajatorii trebuie sa transmita la Inspectoratul Teritorial de Munca fisiere care sa respecte un anumit format si o anumita structura.

Download program
 • REviSal versiunea 2.0.6, editia standard (REviSalV2.0.6.msi, 6.79 MB)
 • REviSal versiunea 2.0.6, editia care include MDAC (ReviSalV2.0.6_MDAC.msi, 11.9 MB - Nota: pentru functionare, aplicatia REviSal necesita o componenta a sistemului de operare Windows, numita MDAC; de regula aceasta este inclusa in sistemul de operare, dar daca sistemul Dvs. nu o contine - cazul Windows 98 - atunci trebuie sa descarcati aceasta versiune a REviSal, care contine si MDAC)
Patch pentru CAEN 2008
 • Patch pentru actualizarea aplicatiei la codurile CAEN valabile de la 01.01.2008 (ReviSal.KB.206.003.msi, 447 KB - vezi ghidul de instalare)
Manuale
 • manualul de utilizare REviSal, format .pdf (ReviSal - Ghid Utilizator.pdf, 695 KB)
 • manualul de utilizare REviSal, format .chm (ReviSal - Ghid Utilizator.chm, 710 KB)
 • manualul de utilizare patch REviSal pentru CAEN 2008, format .pdf (Ghid de instalare si utilizare pt. patch CAEN, 620 KB)

Nota privind programul REviSal pentru registrul de evidenta a salariatilor in format electronic:
Versiunea REviSal de mai sus este o versiune imbunatita a aplicatiei fata de versiunea 1.0, care tine seama de sugestiile si observatiile primite de la utilizatori.
In conformitate cu precizarile oferite de producator, inregistrarile efectuate in versiunea anterioara a aplicatiei (Revisal 1.0) pot fi preluate automat la instalarea noii versiuni.
Mentionam ca aplicatiile descarcate de pe aceasta pagina provin direct de pe serverul ITM si eventualele probleme de download sunt datorate exclusiv aplicatiei si echipamentelor acestuia.

Modalitatile de transmitere a registrului
Transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor se poate face si online la adresa http://itmonline.inspectiamuncii.ro/. Pentru aceasta sunt necesare obtinerea unui nume de utilizator si a unei parole de la ITM, care se obtin pe baza unei imputerniciri conform acestui model, semnata si stampilata de reprezentatul legal al angajatorului, insotita de o copie a certificatului de inmatriculare, codul de identificare fiscala sau a actului de identitate, dupa caz. Daca angajatorul a obtinut deja de la ITM un nume de utilizator si o parola pentru depunerea declaratiilor fiscale online, si doreste utilizarea acestora si pentru a transmite online registrul electronic, trebuie sa solicite acest lucru la sediul ITM in raza caruia isi are sediul sau domiciliul, folosind acelasi model de imputernicire de mai sus. De regula in 24 de ore de la solicitare i se va activa contul de acces pentru registrul electronic, astfel incat va putea utiliza acelasi nume de utilizator si aceeasi parola pe care deja le-a primit pentru depunerea declaratiilor. Procedura privind transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic a fost stabilita prin Ordinul Ministrului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei nr. 20/2007. La prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului in format electronic trebuie sa aveti o copie a certificatului de inmatriculare. Pentru mai multe informatii va recomandam sa consultati ordinul de mai sus.

Termenele de transmitere/depunere a registrului de evidenta a salariatilor in format electronic
Angajatorilor le revine obligatia sa transmita registrul in format electronic la ITM (inspectoratul teritorial de munca) in raza teritoriala a caruia isi au sediul (sau domiciliul), astfel:
- pana la 31.03.2007, pentru angajatorii care la 31.12.2006 au cel putin un contract individual de munca in vigoare, indiferent daca acesta este suspendat sau nu;
- in termen de 20 de zile de la data incheierii primului contract individual de munca, pentru angajatorii care la 31.12.2006 nu au salariati;
- in termen de 5 zile de la data la care au intervenit modificari referitoare la elementele de identificare a salariatilor, data angajarii, functia sau ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romānia (COR) sau altor acte normative, tipul contractului individual de munca, data si temeiul incetarii contractului individual de munca.

Nota privind transmiterea fisierelor prin internet:
Numele de utilizator si parola valabile pentru declaratiile lunare sunt valabile si pentru registrul salaiatilor.

Pentru mai multe informatii privind registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic, va recomandam sa consultati HG nr. 161 din 3 februarie 2006 cu completarile si modificarile ulterioare.
De asemenea, va puteti adresa cu cereri de suport tehnic si/sau sugestii referitoare la aplicatiile informatice aferente registrului in format electronic, la adresa de email specializata pusa la dispozitia angazatorilor de catre Inspectia Muncii: suportregistru@inspectiamuncii.ro.

Informatii utile pentru angajatorii care detin puncte de lucru
Angajatorii care detin sucursale, agentii, reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, carora le-au delegat competenta incadrarii personalului prin incheierea de contracte individuale de munca, pot delega acestora si competenta infiintarii registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic. In acest caz, respectivelor unitati fara personalitate juridica care au competenta infiintarii registrului le revine si obligatia de a transmite registrul la inspectoratul teritorial de munca in raza teritoriala a caruia isi desfasoara activitatea.


 Cum instalati programul de gestiune a registrului de evidenta a salariatilor in format electronic: 
Pentru a descarca (download) programul dati clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe linkul REviSal de mai sus, apoi selectati din meniul care apare optiunea Save Target As si alegeti locatia de pe calculatorul Dvs. unde va fi salvat fisierul. Dupa ce este copiat pe calculatorul Dvs., dati dublu-clic pe fisier pentru instalare. Programul este produs de inspectia muncii si este descarcat direct de pe serverul acestei institutii.


 Cei care au vizitat aceasta pagina au cautat: 
program registru general de evidenta salariati
cursurile englezaonline.ro
program itm registru
dictionar de contabilitate englez-roman/roman-englez
download program format electronic registrul de evidenta
engleza pentru contabilitate
englezaonline.ro
program registrul de evidenta a salariatilor in format electronic

 

Dictionar de contabilitate englez-roman / roman-englez (dictionar online de afaceri si echivalente de termeni contabili)

Engleza pentru contabilitate
Acopera intreaga terminologie contabila internationala; cursul este insotit de inregistrari audio ale unor vorbitori nativi de limba engleza din Marea Britanie, SUA si Canada, si este tradus integral in limba romana; include exercitii de pronuntie si teste bazate pe fraze utilizate in munca de zi cu zi in domeniul contabilitatii, insotite de asemenea de audio si traducere.
EnglezaOnline.ro:
Limba engleza
Cursuri de engleza cu audio


add to favorites | nota privind responsabilitatea legala | cursuri engleza online | contact | sitemap  
copyright © 2000-2017 EnglezaOnline.ro